Miért indult ez a blog?

Ez a blog Szíjjártó Péternek, a Fidesz díjnyertes tenyészidiótájának köszönheti a létrejöttét, aki bölcs néptanító módjára a fenti veretes mondatot elkövette és megtanította rá a népünket, hogy Magyarországon mindenért a miniszterelnök felel.
Ezért úgy is fogalmazhatnánk, hogy Szíjjártó Péter a tiszteletbeli keresztapánk:)
Bővebben itt olvashat a blog indulásának a kiváltó okairól:

Szíjjártó 2008as bejelentését pedig itt olvashatja el az érdeklődő:
Kellemes szórakozást kíván, az
Orbán Viktor a Hibás(OVH) önvédelmi csoport

Magunkról:

OVH önvédelmi csoport
Orbán Viktor a Hibás(OVH) önvédelmi csoport. Mert Orbán Viktor elqrásaival, hülyeségeivel szembeni önvédelemhez jogunk van!
Teljes profil megtekintése
2010. április 25., vasárnap

PostHeaderIcon Mindenért Orbán a hibás!


"tudatosítani kell ugyanis az emberekben, hogy akármi történik az országban, azért a miniszterelnök, vagyis Gyurcsány Ferenc a felelős"
Ugye emlékszünk még Szíjjártó Péter a Fidesz kimicsurinozott  díjnyertes  tenyészidiótájának a Gyurcsány a hibás mozgalmára? Köszönjük meg neki, hogy megtanította rá népünket, hogy Magyarországon mindenért a kormány, mindenért a miniszterelnök a felelős, ő tehet mindenről, ő a HIBÁS MINDENÉRT!
Ez Orbán Viktor és a 2/3os kormánya esetében FOKOZOTTAN IGAZ!
Holnaptól kezdve mindenért Orbán a hibás!
Orbán a felelős azért, ha valakit kirúgnak, Orbán tehet arról, ha valakinek kevés a pénze, nyugdíja, fizetése, ha nem prosperál a vállalkozása, Orbán a hibás, ha  valaki nélkülözésre kényszerül, Orbán a hibás ha valakit kilakoltatnak, Orbán a hibás a bűnözésért, a balesetekért, a halálesetekért, Orbán a hibás az oktatásért, a rossz tanulmányi eredményekért, az egészségügyért, a betegségekért, Orbán a hibás a rossz termésért, a drágaságért, a gáz és villanyár drágaságáért,  a kátyúkért, a rossz utakért, Orbán a hibás mindenért, ami baj vagy rossz az országban vagy akármelyik polgárával történik!
Mivel a 2/3ad nagyon erős kormányzásra ad felhatalmazást, ezért Orbán még az időjárásért is felelős, a természeti csapásokért!
Oldják meg, a technikai lehetőségek adottak ezeknek a megváltoztatására is!

Orbánnak és a Fidesznek nincs mentségük SEMMIRE sem, oldják meg, kormányozzanak,  ne másokra, a körülményekre mutogassanak! Ha nem tudják megoldani az ország, az emberek, és bárki problémáját, akkor  húzzanak a francba, mert alkalmatlanok, IMPOTENSEK!
Még az sem kibúvó, amit mostanában összevissza hazudoznak, hogy romokban az ország, hogy a szocik elloptak mindent!
Ne mutogassanak másokra, a körülményekre, a nehéz gazdasági helyzetre vagy a válságra, oldják meg, ezért kapták a hatalmat!
És nincs olyan, hogy 10 év múlva, 5 év múlva vagy jövőre!
Kormányozzanak, oldjanak meg mindent AZONNAL, azért lettek a Parlamentbe küldve, nem azért, hogy lopjanak, hazudozzanak, türelmet kérjenek vagy a tökeiket vakargassák!


Egyúttal tekintsük megalakultnak az első   Orbán Viktor a Hibás=OVH  nemzeti önvédelmi kört!
MERT ÖNVÉDELEMHEZ JOGUNK VAN ORBÁN VIKTOR ELQRÁSAIVAL SZEMBEN IS!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése